2016-08-23-1471986466-7526518-MarketingStrategies

Un crash (o cădere) a site-ului tău te poate duce la pierderi de marimea business-ului tău dacă nu gestionezi situația atent și dacă nu ai avut planuri de rezervă la îndemână. Pentru un om de marketing, degradarea unui site poate însemna pierderea clienților și cu siguranță o scădere în clasamentul Google.

Înainte de a formula o strategie, asigură-te că site-ul tău este securizat și up-to-date.

O parte din algoritmul Google de stabilire a clasamentului este bazat pe timpul de încărcare a paginii unui site. Nici utilziatorii nu petrec foarte mult timp așteptând ca pagina ta să se încarce. Dacă vei vizualiza cateva statistici returnate de Google Analytics sau orice alt instrument, vei observa că vizitatorii petrec în medie 2-3 minute pe site-ul tău și probabil mult mai puține secunde pe anumite pagini.

Așadar, un timp de încărcare de 4-5 secunde este foarte mare. Totuși, cât timp ți-ai aloca tu pentru ca să te asiguri că prezența ta în online este așa cum trebuie să fie?

Crearea unui site este o parte din construirea prezenței brandului tău printre oamenii din ce în ce mai ocupați, nu doar un mod de a-ți aduce noi clienți. Totodată, nu este suficient ca site-ul doar să existe. Acesta trebuie să câștige bătălii în online contra mulțimii de informații care îl bombardează pe utilizatorul de rând în fiecare zi. Mediul de afaceri în online este poate mai competitiv decât în realitate și strategiile de atac și apărare sunt mult mai complexe.
Alocă-ți timp pentru a construi strategia prezenței tale în online și apoi, angajează un programator să o implementeze. Nu-ți consuma timpul necesar dezvoltării afacerii tale cu execuția. Rolul tău este să creezi strategia de marketing în online așa cum ai făcut și în offline. Există agenții de creație web care vin la pachet și cu soluții de marketing precum advertising, creare strategie de piață, branding, optimizare a motoarelor de căutare, îmbunătățire a experienței de navigare a utilizatorilor ș.a.

Succes în lumea online și nu uita: era digitală nu mai este o noutate, ci o tendință.

Solicita sa fii contactat
X Completati cu numarul de telefon sau adresa de email si noi va vom contacta in cel mai scurt timp.


 Inscrie-ma si la newsletter