o-noua-abordare-marketing-strategic

 

Odata cu venirea ultimei luni de toamna, va aducem o schimbare importanta in cadrul organizatiei noastre. Local Seo isi schimba numele in Marketing Strategic. De asemenea, am adaugat o serie de servicii noi care raspund tendintelor viitoare.

 

Acest proces vine din dorinta de a va oferi cele mai bune servicii pentru dezvoltarea afacerii dvs. in mediul online si nu numai. Desi vom opera sub un brand diferit, oferim aceleasi servicii de calitate adaptate nevoilor clientilor finali. Pentru ca ne dorim sa evoluam impreuna, vom pune accentul tot mai mult pe realizarea unei strategii personalizate pentru business-ul dvs. Prin urmare, vom analiza cat mai detaliat dorintele companiei, asteptarile utilizatorilor si tendintele de pe piata in care activati.

 

De asemenea, am decis sa abordam mediul online in ansamblul sau si sa includem in activitatea noastra si alte servicii ce ar putea ajuta organizatiile in realizarea unei experiente mai placute pentru utilizatori. Iata cateva dintre serviciile noi pe care le oferim: Continut video, Responsive Design, Administrare si Mentenanta site si Aplicatii pe Mobil.

 

Suntem aici pentru voi! Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie pe adresa de email: team@marketing-strategic.com.

 

Ai nevoie de o strategie pentru afacerea ta? Echipa Marketing Strategic iti sta la dispozitie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solicita sa fii contactat
X Completati cu numarul de telefon sau adresa de email si noi va vom contacta in cel mai scurt timp.


 Inscrie-ma si la newsletter