Afacerea ta are nevoie să fie prezentă pe toate platformele social media și va trebui să îți creezi toate paginile de business sau conturile în funcție de o strategie de branding.

În interiorul prorpiului website vei avea de dezvoltat cea mai bună experiență de navigare a utilizatorilor pe care o poți obține dintr-o anumită temă de website sau dintr-un website custom.

În cele din urmă, cea mai mare parte din promovarea de marketing poate fi îmbunătățită printr-o strategia de comunicare de marketing integrată. Acest lucru înseamnă că o parte din campaniile tale fizice de marketing ar putea merge bine împreună cu câteva campanii olnine. Noi te vom învăța cum să faci acest lucru.

Contact

Completati formularul de mai jos pentru a primi oferta noastra speciala!

Serviciile Noastre

 • Optimizare website pentru mobil – Responsive Design

  Optimizarea unui site pentru mobil implica cresterea garantata a traficului pe site de pe mobil si presupune adaptarea la un design responsive, optimizat pentru dispozitivile mobile de ultima generatie.

 • Promovare online – Digital Marketing

  Promovarea online consta in garantarea prezentei site-ului dumneavoastra pe prima pagina in cautarile Google, prezenta activa in majoritatea retelelor sociale, elaborarea strategiei de branding si optimizarea experientei utilizatorilor pe site.

 • Optimizare site-uri pentru motoarele de cautare

  Optimizarea pentru motoarele de cautare este adaptarea tehnica a continutului din site pentru a obtine indexarea corecta a paginilor in motoarele de cautare. Include crearea unei prezente online pe platformele de socializare si a referintelor pe alte site-uri, denumite backlinks.

 • Creare site – Concept si Design

  Oferim design original sau template-uri pentru platformele populare (WordPress, Joomla). Putem adauga pe site cele mai noi versiuni de module de chat, e-commerce si multi-language.

 • Creare si optimizare continut

  Calitatea continutului unui site influenteaza pozitionarea sa pe motoarele de cautare. Putem optimiza continutul din punct de vedere tehnic pentru a garanta o pozitionare pe prima pagina de cautare, conform algoritmilor Google.

 • Publicitate Online

  Campaniile platite AdWords si Facebook (Pay-Per-Click) aduc trafic garantat pe site. Putem administra si monitoriza aceste campanii, pentru ca dumneavoastra sa aveti o imagine clara a investitiei facute si a beneficiilor obtinute.

Solicita sa fii contactat
X Completati cu numarul de telefon sau adresa de email si noi va vom contacta in cel mai scurt timp.


 Inscrie-ma si la newsletter