Publicitatea online a devenit ceva mai complexa. Iti permite sa lucrezi cu bugete defalcate pe campanii si pe seturi de reclame, sa platesti doar pentru click-uri sau la mia de afisari, sa alegi unde sa se afiseze reclamele si cat licitezi pentru o anumita plasare de continut.

Daca licitezi prea mult vei obtine putine click-uri pentru ca-ti vei consuma bugetul. Daca licitezi prea putin, reclama ta ar putea sa nu fie afisata. Licitatiile se realizeaza in funtie de o sumedenie de factori, unul dintre cei mai importanti fiind industria, urmata de concurenta din cadrul acesteia pentru o anumita plasare publicitara.

Pe langa toate acestea, sunt foarte importante: grafica si alegerea corecta a dimensiunilor bannerelor, textele si titlurile campaniilor, call-to-action, alegerea segmentului tinta, optimizarea paginii de aterizare pentru a creste conversiile si pentru a creste scorul de relevanta pentru motoarele de cautare, etc.

Contact

Completati formularul de mai jos pentru a primi oferta noastra speciala!

 Facebook ads Google Adwords Bannere online Advertorial Articole

Serviciile Noastre

 • Optimizare website pentru mobil – Responsive Design

  Optimizarea unui site pentru mobil implica cresterea garantata a traficului pe site de pe mobil si presupune adaptarea la un design responsive, optimizat pentru dispozitivile mobile de ultima generatie.

 • Promovare online – Digital Marketing

  Promovarea online consta in garantarea prezentei site-ului dumneavoastra pe prima pagina in cautarile Google, prezenta activa in majoritatea retelelor sociale, elaborarea strategiei de branding si optimizarea experientei utilizatorilor pe site.

 • Optimizare site-uri pentru motoarele de cautare

  Optimizarea pentru motoarele de cautare este adaptarea tehnica a continutului din site pentru a obtine indexarea corecta a paginilor in motoarele de cautare. Include crearea unei prezente online pe platformele de socializare si a referintelor pe alte site-uri, denumite backlinks.

 • Creare site – Concept si Design

  Oferim design original sau template-uri pentru platformele populare (WordPress, Joomla). Putem adauga pe site cele mai noi versiuni de module de chat, e-commerce si multi-language.

 • Creare si optimizare continut

  Calitatea continutului unui site influenteaza pozitionarea sa pe motoarele de cautare. Putem optimiza continutul din punct de vedere tehnic pentru a garanta o pozitionare pe prima pagina de cautare, conform algoritmilor Google.

 • Publicitate Online

  Campaniile platite AdWords si Facebook (Pay-Per-Click) aduc trafic garantat pe site. Putem administra si monitoriza aceste campanii, pentru ca dumneavoastra sa aveti o imagine clara a investitiei facute si a beneficiilor obtinute.

Solicita sa fii contactat
X Completati cu numarul de telefon sau adresa de email si noi va vom contacta in cel mai scurt timp.


 Inscrie-ma si la newsletter