Optimizarea motoarelor de cautare a devenit cu adevarat o stiinta. Fiecare decizie poate sa influentee traficul de pe site-ul tau datorat cautarilor organice. Traficul provenit din cautarile organice este cel mai relevant trafic pe care il poti avea pentru ca acei utilizatori sunt oamenii care isi exprima o nevoie exact in momentul cautarii.

In corelatie cu SEO este UX – User Experience. Este important ca site-ul tau sa fie bine aranjat pentru ca tu sa nu pierzi din traficul castigat din diferite surse precum din cautarile organice. Gandeste-te ca oamenii compara mai multe oferte. Daca site-ul tau are probleme sau nu e responsive, oferta ta ar putea fi eliminata din setul alternativelor evocate.

SEO

 

Contact

Completati formularul de mai jos pentru a primi oferta noastra speciala!

 Site prezentare Magazin online
 Audit SEO Consultanta SEO Implementare SEO

Serviciile Noastre

 • Optimizare website pentru mobil – Responsive Design

  Optimizarea unui site pentru mobil implica cresterea garantata a traficului pe site de pe mobil si presupune adaptarea la un design responsive, optimizat pentru dispozitivile mobile de ultima generatie.

 • Promovare online – Digital Marketing

  Promovarea online consta in garantarea prezentei site-ului dumneavoastra pe prima pagina in cautarile Google, prezenta activa in majoritatea retelelor sociale, elaborarea strategiei de branding si optimizarea experientei utilizatorilor pe site.

 • Optimizare site-uri pentru motoarele de cautare

  Optimizarea pentru motoarele de cautare este adaptarea tehnica a continutului din site pentru a obtine indexarea corecta a paginilor in motoarele de cautare. Include crearea unei prezente online pe platformele de socializare si a referintelor pe alte site-uri, denumite backlinks.

 • Creare site – Concept si Design

  Oferim design original sau template-uri pentru platformele populare (WordPress, Joomla). Putem adauga pe site cele mai noi versiuni de module de chat, e-commerce si multi-language.

 • Creare si optimizare continut

  Calitatea continutului unui site influenteaza pozitionarea sa pe motoarele de cautare. Putem optimiza continutul din punct de vedere tehnic pentru a garanta o pozitionare pe prima pagina de cautare, conform algoritmilor Google.

 • Publicitate Online

  Campaniile platite AdWords si Facebook (Pay-Per-Click) aduc trafic garantat pe site. Putem administra si monitoriza aceste campanii, pentru ca dumneavoastra sa aveti o imagine clara a investitiei facute si a beneficiilor obtinute.

Solicita sa fii contactat
X Completati cu numarul de telefon sau adresa de email si noi va vom contacta in cel mai scurt timp.


 Inscrie-ma si la newsletter